1/4

Δίπλα στον αθλητισμό και τη νεολαία

 

Νέα μορφή τουριστικής προώθησης

 

Η έμπρακτη στήριξη στη νεολαία και τον αθλητισμό του νησιού μας, ήταν εξ αρχής το πρώτο μέλημα των επιχειρήσεων. Έτσι επελέγησαν σημαντικές δομές του συγκεκριμένου κομματιού για την προώθησή τους. Ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης κι ο ΑΟΑΝ είναι δείγματα της προώθησης του κρητικού αθλητισμού και της νεολαίας μας.

 

Με βάση το παραπάνω πλάνο θα ενισχυθεί στο εγγύς χρονικό διάστημα μια νέα μορφή τουριστικών επισκέψεων στο νησί μας, που δεν είναι άλλη από τον "Αθλητικό Τουρισμό". Σκοπός όλης αυτής της σκέψης είναι να επεκταθούν τα πεδία ενασχόλησης των επισκεπτών στο νησί μας. Η ευρύτερη περιοχή μας τηρεί τις προϋποθέσεις καθόλη τη διάρκεια του έτους να αναπτύξει και τέτοια κομμάτια επισκεψιμότητας, κάτι το οποίο θα ωφελήσει γενικότερα όλο το κοινωνικό μας περιβάλλον μιας και θα είναι ένας επιπλέον λόγος επέκτασης της τουριστικής σεζόν.

 

Οι θεματικές επισκεψιμότητες που περιλαμβάνουν κι άλλα είδη τουρισμού (π.χ. ιατρικός, θρησκευτικός κ.α.) είναι από τις κύριες προκλήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια ανα την Υφήλιο και πλέον είμαστε σε θέση να επωφεληθούμε και στο νησί μας.

 

Αρωγοί αυτής της προσπάθειας σίγουρα μπορεί να είναι τα κορυφαία κι όχι μόνο αθλητικά σωματεία της Κρητης, μέσα όμως από αρκετή δουλειά και μεθόδευση στα επόμενα χρόνια.