Τουριστικές προσπάθειες 

 

 

Millennium Travel, Pegas Hellas & Grelia

 

Η επιτυχία και παράλληλα η τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια έφεραν νέες ανάγκες όσον αφορά την διαχείριση και την εκμετάλλευση όλων των κομματιών που την αφορούν.

Με σκοπό καλύτερη κι αρτιότερη καθοδήγηση όλων των επισκεπτών του νησιού μας, ο κ. Σηφάκης Αντίπας μαζί με τον ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ρώσικου tour Operator Pegas Touristik, κυρίου Ραμαζάν Ακπινάρ, ίδρυσαν πριν 2 χρόνια της Pegas Hellas και ένταξαν στην κατοχή της οκτώ μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Κρήτη και Ρόδο. Έτσι, θέλησαν να εξυπηρετήσουν το κομμάτι της διαμονής των τουριστών στα ελληνικά εδάφη με μάγάλη επιτυχία.

Ο άλλος μεγάλος τομέας που ενισχύει την αγορά μέσω της προώθησης κρητικών παραδοσιακών προϊόντων είναι η εταιρεία Grelia. Τα εμπορεύματα βασισμένα σε παρθένο κρητικό ελαιόλαδο έχουν επιτύχει μεγάλη δυείσδυση στη τουριστική αγορά και διαφημίζουν το "υγρό χρυσάφι" παραγωγής του νησιού μας παγκοσμίως, δυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγροτική οικονομία.

Τα επόμενα χρόνια αναμένονται ακόμα πιο προσοδοφόρα στο κομμάτι του τουρισμού και οι απαιτήσεις σίγουρα θα αυξηθούν. Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσουμε τις δυνάμεις μας και το χρέος προς την ίδια την κοινωνία.