"Ανάσες" στον εμπορικό κόσμο

Ιδιαίτερες ανάσες στον εμπορικό κόσμο του νησιού μας δίνουν καθημερινά οι εκατοντάδες επισκεπτών και στις κεντρικές αγορές αλλά και στα κατά τόπους καταστήματα.

Εκδρομμές και επισκέψεις τουριστών διεξάγονται σε ολόκληρη την Κρήτη με σκοπό τη γνωριμία με την ιστορία, τις παραδόσεις και όλα όσα συσχετίζονται με το νησί μας. Αυτή η διαδικασία έχει σαν αποτέλεσμα και την προώθηση του εμπορικού κομματιού όλων των περιοχών, ενώ παράλληλα αποκομίζονται θετικές εντυπώσεις στο εξωτερικό για την ποιότητα των προϊόντων που παράγει ο τόπος μας. 

Το συγκεκριμένο γεγονός αυτόματα "τροφοδοτεί" με ελπίδα και δύναμη όλους όσους συσχετίζονται με την διαδικασία αυτή και μοχθούν στις ιδιαίτερα περίεργες εποχές που ζούμε, για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους αλλά και για την εργασία που δίνουν σε εκατοντάδες κόσμου στις κατά τόπους περιοχές.

Σκοπός του κ. Σηφάκη Αντίπα μέσω τις εξάπλωσης του τουρισμού, της αύξησης αλλά και της διεύρυνσής του, είναι να προχωρήσουμε σε ακόμα περισσότερη στήριξη του εμπορικού κόσμου, με ιδιαίτερες και μεθοδευμένες κινήσεις που θα δώσουν επιπλέον ανάπτυξη στο συγκεκριμένο κομμάτι κι όλους όσους συνδέονται με αυτό.