Αγαπητοί μου φίλοι,

 

Το ''ευχαριστώ'' μπορεί να ακούγεται μικρό μπροστά στο ηχηρό μήνυμα που δώσατε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Είναι όμως αληθινό κι εγκάρδιο.

Γεννήθηκε μια δυναμική που με γεμίζει με ακόμα περισσότερες δυνάμεις κι ελπίδες για την επόμενη μέρα του νησιού μας. Θέλω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να αγωνιστώ για να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων μας από τη θέση της Περιφέρειας.

Οτιδήποτε υποστήριξα με θέρμη σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν δουλειά κι αντίληψη ετών, κι αυτό ακριβώς θα προσπαθήσω να μεταδώσω δικαιώνοντας αυτή την επιλογή σας.

Με την "Κρήτη
Πρώτη Δύναμη" και τον Σταύρο Αρναουτάκη δίνουμε “με καθαρή ματιά” το μήνυμα της συνέχειας στο έργο του κάθε Κρητικού.

 

Αντίπας Σηφάκης

 

Ραδιοφωνική φιλοξενία στο Ράδιο Κρήτη

 

με τον Νίκο Ψυλλάκη

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

 

Από την εκπομπή "Υπάρχει λόγος" του Νίκου Χυντηράκη στο 4U Channel

 

Οι ιδιαίτερες απόψεις του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου σε πολλούς κλάδους που απασχολούν όλη την Περιφέρεια Κρήτης. Ο άνθρωπος Σηφάκης Αντίπας σε θέματα που "μαστίζουν" παίρνει θέση και δίνει λύσεις άμεσα και έμμεσα εφαρμόσιμες... 

Είναι ώρα να αγαπήσουμε τον τόπο μας

 

Από το web TV του CretaLive

 

"Είναι ώρα να αγαπήσουμε τον τόπο μας” ανέφερε στη συνέντευξή του στο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Κρήτη Πρώτη Δύναμη”, Αντίπας Σηφάκης.

Ο κ. Σηφάκης στην συνέντευξή του αισθάνθηκε την ανάγκη ν' απολογηθεί στους νέους για την εικόνα που έχει η Κρήτη ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την εκτίμηση ότι με πολύ δουλειά και νέες ιδέες μπορεί ν' αλλάξει η κατάσταση που επικρατεί.

Παράλληλα, ο κ. Σηφάκης επεσήμανε ότι επέλεξε να κατέβει με τον Σταύρο Αρναουτάκη καθώς έχει την εμπειρία και με συνδυασμό τις φρέσκιες ιδέες μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα και να αλλάξουν οι παλιές νοοτροπίες.

Τουριστικές εξελίξεις κι εκλογή

 

Από την εκπομπή Κρήτη Σήμερα

 

Ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος συζητά στην εκπομπή του Κρήτη TV, με το Μάνο Δασκαλάκη και τη Στέλλα Τερζάκη, για τις εξελίξεις στον τουριστικό τομέα αλλά και για την εκλογή του στην Περιφέρεια Κρήτης με τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη.

Μέλημα μας η ανάπτυξη της Κρήτης

 

Από την εκπομπή της Αγγελικής Δουλγεράκη στο Ράδιο 9,84

 

Τις σκέψεις του για την ανάπτυξη της Κρήτης και την ενίσχυση του τουρισμού ξεδίπλωσε μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο 9,84 ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σηφάκης Αντίπας , με το συνδυασμό Κρήτη Πρώτη Δύναμη και το Σταύρο Αρναουτάκη.

Μίλησε για μία ισχυρή Κρήτη , αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων του νησιού και ανταποδοτικότητα των όσων προσφέρει στον πλούτο της χώρας.

Η επικαιρότητα κι εκτός εκλογών

 

Από την εκπομπή του Νίκου Ψιλάκη στο Ράδιο Κρήτη

 

Η συνέντευξη κι οι απόψεις σχετικά με την επικαιρότητα τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014. Οι πολιτισμικές αξίες σε κρίση αλλά και τα υπόλοιπα μεγάλα θέματα που μαστίζουν την καθημερινότητά μας σε πρώτη γραμμή.

Αλικαρνασσός κι ανάπτυξη

 

Από την ομιλία του στη σημαντική περιοχή του Ηρακλείου

 

Με μεγάλο ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Κρήτης, υποδέχθηκαν τον Σηφάκη Αντίπα τοπικοί φορείς και κάτοικοι της Αλικαρνασσού. Έτσι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" είχε την δυνατότητα να ακούσει τον "παλμό" της περιοχής.

 

 

Για την επόμενη μέρα της Κρήτης μας

 

Από την εκπομπή του Μανώλη Αλεξάκη στον Athleticradio

 

Η συνέντευξη που προκάλεσε "αίσθηση" του Σηφάκη Αντίπα στον Athleticradio 104,2 και στην εκπομπή του Μανώλη Αλεξάκη. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Σταύρο Αρναουτάκη και την "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" εκθέτει τα "οράματα" και τις ιδέες του για την επόμενη μέρα του Νησιού μας με... απλά ελληνικά!

Για μια "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"

 

Κοινή εμφάνιση Σηφάκη Αντίπα - Σταύρου Αρναουτάκη στο Καστέλι

 

Θερμότατη υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Καστελίου και των κοντινών χωριών στον Σταύρο Αρναουτάκη και τον Σηφάκη Αντίπα, Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου με την "Κρήτη Πρώτη Δύναμη"

Επέκταση στο "Νότο"

 

Η ομιλία του Σηφάκη Αντίπα στον Κόκκινο Πύργο

 

Μεγάλη ανταπόκριση και από τους ανθρώπους του "Νότου" είχε ο Σηφάκης Αντίπας. Στον "Κόκκινο Πύργο" είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς πολλών γύρω οικισμών, ενώ εξέθεσε τα σχέδιά του σχετικά με την πρόταση ευρύτερης αναβάθμισης τους, μέσω της Περιφέρειας.

Συνεργασία στον τουρισμό και την κοινωνία

 

Από την διαδικτυακή τηλεόραση του Prismanews.gr 

Οι "θέσεις" σε σημαντικά θέματα και καίρια προβλήματα από τον κ. Σηφάκη Αντίπα. Μέσα από την δικτυακή τηλεόραση και την παρουσίαση του κ. Κεφαλογιάννη, ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κ. Σταύρου Αρναουτάκη υπερασπίζεται τα συμφέροντα της τουριστικής, κι όχι μόνο, Κρήτης. Επίσης, παρουσιάζει την άποψή του σε θέματα που απασχολούν περισσότερο από ποτέ την περιφερειακή μας κοινωνία.

Εκδήλωση ΟΦΗ - Millennium

 

Από τo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΚΡΗΤΗ TV στις 9-4-2014​

Στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν 2013-2014 ο κ. Σηφάκης Αντίπας και το Millennium Travel ευχαρίστησε κι εμψύχωσε ενόψει της συνέχειας τους παίκτες, την διοίκηση και τους φίλους της ομάδας. Η συνεργασία απέδωσε τα καλύτερα και για τις δύο πλευρές αποδεικνύοντας πόσο σημαντική μπορεί να είναι η στήριξη στους τομείς του αθλητισμού και της νεολαίας. 

Το στίγμα της υποψηφιότητας

 

Από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" του ΚΡΗΤΗ TV στις 27-3-2014​

Αμέσως μετά την Τουριστική έκθεση της Μόσχας 2014, ο κ. Σηφάκης Αντίπας εναποθέτει στην εκπομπή του Μάνου Τερζάκη και Στέλλας Δασκαλάκη όλες τις σημαντικές πληροφορίες αλλά και τα θετικά μηνύματα που βγήκαν, στην πιο κρίσιμη περίοδο πριν την έναρξη της τρέχουσας τουριστικής σεζον. Επιπλέον, δίνει το στίγμα της υποψηφιότητάς του δικαιολογώντας την απόφασή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος σύμβουλος στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές.  

Ζωντανά από τη Μόσχα

 

Η προσπάθεια για τον τουρισμό της  Κρήτης το 2014

 

Στην πιο κρίσιμη ημέρα της Τουριστικής Έκθεσης στη Μόσχα, το Ελληνικό - Κρητικό κομμάτι "κρατά γερά τη σημαία", προσπαθώντας να κερδίσει τις εντυπώσεις στη Ρωσία, κι όχι μόνο, με σκοπό να κυλήσει αυξητικά η τάση για τους επισκέπτες του νησιού μας και τη νέα σεζόν, λίγες ημερες πριν αυτή ξεκινήσει. Ο κ. Σήφάκης Αντίπας θεωρείται από τους πρωτοστάτες της κίνησης αυτής.

 

 

 

15 Χρόνια Millennium Travel Center

 

 Η εκδήλωση της "τουριστικής Κρήτης"

 

Μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες της τουριστικής ιστορίας του νησιού μας, γιορτάζει τα

15 Χρόνια από την δημιουργία της. Την εκδήλωση τιμά με την παρουσία του ο επιχειρηματικός κι εργατικός κόσμος. Ο κ. Σηφάκης Αντίπας, ως ιδιοκτήτης και πρωτεργάτης, ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία. Επίσης ανακοινώνεται το κάλεσμα της υποψηφιότητάς του από τον περιφερειάρχη της Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη. 

 

"Αίσθηση" στα ΜΜΕ

 

 Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV

 

Επίσης ρεπορτάζ ενός από τα κορυφαία περιφερειακά τηλεοπτικά δίκτυα που αναδεικνύουν το μέγεθος της εκδήλωσης - δύναμης που προσφέρει στην ευρύτερη κοινωνία το ταξιδιωτικό Millennium και ο ιδιοκτήτης του.

 

 

 

 

Μακροχρόνιοι αγώνες στην κοινωνία

 

Ανασκόπηση και ουσιαστική συμβολή στον "Κρητικό"

 

Η παρουσίαση του Millennium Travel Center με λόγια του ίδιου του ιδιοκτήτη του, που πήρε το ρίσκο και δημιουργησε τον ταξιδιωτικό "κολοσσό" της Κρήτης, δίνοντας ανάπτυξη στον κρητικό τουρισμό. Στο video μπορείτε να δείτε όλες τους τομείς δραστηριοποίησης, αλλά και την ουσιαστική συμβολή στην οικονομία, την εργασία, τον πολιτισμό και σε όλους τους ενεργούς τομείς της καθημερινότητας.

 

 

 

 

Το σχέδιο της αγροτικής ανάπτυξης

 

Η ομιλία του Σηφάκη Αντίπα στο Αρκαλωχώρι

 

Επιβλητικό παρόν και μεγάλη στήριξη σε έναν αλλιώτικο υποψήφιο, όπως χαρακτήρισαν, έδωσαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του δήμου Μινώα Πεδιάδας. Ο Σηφάκης Αντίπας ανέπτυξε το σχέδιο σύνδεσης του αγροτικού τομέα με τον τουρισμό, καταθέτοντας τις προϋποθέσεις παράλληλης ανάπτυξής τους.